Var klok som solen

För ett år sedan intervjuade jag en helt underbar svensk kvinna, Karin Isberg som varit med om en hel massa elände men tagit sig ur det och idag skriver böcker och jobbar som livscoach. Prenumererar på hennes veckobrev och igår kväll fick jag höra just det jag behövde höra just då, bl.a. detta: ”Det finns en visdom i att avgöra när du ska anstränga dig för att få saker att hända, och när du bara ska luta dig tillbaka och låta utvecklingen ske i sin egen takt.” 

Du kan läsa hennes inlägg Var klok som solen i sin helhet HÄR.

karin

På tal om Karin Isberg så kan du i samma veva i länken nedan läsa en artikel som jag skrev utgående från vårt samtal i vilken hon bl.a. berättar om sin skilsmässa, sin hjärtumör, livslögner och annat smått och gott. Fantastisk kvinna som är helt underbar, givmild och god trots allt elände hon hamnat uthärda.

Känslan av att man lever en livslögn är rätt tuff att acceptera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s