Svett och angst

Dags att svettas bort helgens synder och några kilo angst. Undrar i smyg om det snart kommer att komma en dag då livet känns lätt och kiva? Skulle desperat behöva en sån.

20150302-133325-48805232.jpg

10 responses

  1. Jag har konstaterat att jag sällan hinner få tag i ”lätt och kiva-känslan” förrän efteråt. Då kan det nästan kännas som om jag blev snuvad på konfekten. Men jag får oftast först lite senare känslan av att livet eventuellt log en stund. Efteråt när nån krass realitet slår ett par gånger med hammaren i mitt huvud. Då minns jag hur ljuvt det minsann var igår och så harmar det att jag inte fattade det tillräckligt ordentligt DÅ. Typ. Äh, svårt att förklara. Men var barnfri i helgen och nu när det är gråmåndag igen känns det som att jag inte alls fattade att njuta tillräckligt av friheten när den väl fanns där.

    • Jag är ganska bra på att uppskatta de roliga stunderna och verkligen försöka försvinna in i den känslan men samtidigt känner jag ofta en sorg över att det snart är slut. Så himla onödigt! Vad är liksom pointen med att söka (ens tillfällig) lycka om man ändå hela tiden tänker på att den snart tar slut?

      • Känner såå igen mig i den känslan, att gå runt och vänta på undergången fast allt är hur bra som helst. I mitt fall handlar det till stor del om jobbiga erfarenheter under min uppväxt, då hela vardagen förändrades och all trygghet försvann i en handvändning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s