Rosor från ex-svärmor

Skilsmässor och separationer kan såklart vara svåra, smutsiga och allmänt eländiga – och för att nu citera självaste Björn Ulvaeus – då hans och Agnetas äktenskap for up Shit Creek: ”There is no such thing as a happy divorce” …men jag tror dock att det går att sköta på ett civilicerat sätt så att alla parter är så nöjda som möjligt.

Ett litet bevis på detta är då mina ex-svärföräldrar ikväll kom hem till mig och skötte barnen medan jag var ute på mitt och jag hittade dessa på mitt köksbord.

kuva (5)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s