Mother of the year, vol XXX…

Skön fiilis då jag inser att jag missat sista anmälningsdagen för att få in Elaisa på förskolan med en rejäl månad.

MEN. Däremot har jag kommit ihåg allt från matsäckar och sittunderlägg till att köpa presenter till kalas, skjutsande till jumppatimmar, kurakläder, skrinnskor, skidmonor, gumppare och gudvetvad. Alltid något. Nu återstår bara att se om hon hamnar att gå på dagis resten av livet.

2 responses

  1. 😃 Heh, månne hon int får en plats, förskolan blir ju obligatorisk. Men alltså man kan ju inte komma ihåg allt eller vad?! 😃

    Jag har också en typ som ska börja förskolan och förbannade mig över att hur jävla svårt kan det vara att skicka anmälan via nätet…jag och datorer…eller för gammal dator. Nå skickade på gammaldags vis dvs. med posten. Undrar om den hittat fram alls.

    Annette 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s