”Ootko feses?”

Till sociala mediers försvar måste jag ännu säga att dessa såklart är helt underbara tillgångar då det kommer till att hålla kontakt med sina vänner – speciellt om man liksom jag inte har möjlighet att träffa dem personligen så himla ofta.

Men ändå blev jag lite förvånad då jag såg att jag och min underbara C till dags dato skrivit över TJUGOENTUSEN MEDDELANDEN till varandra.

20150220-150817-54497811.jpg

Det är ju inte direkt fråga om knivskarpa analyser av världsliga problem men dock väldigt underhållande kommentarer på två ensamstående mammors äventyr i våra egna små kvarter. Jag ska skona er från exempel.

20150220-150508-54308960.jpg

Idag ska vi dock träffas live så om ni rör er i Helsingfors centrum ska ni ta med er öronproppar och/eller eventuellt också låsa in era söner.

Ett svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s