Bloggtips och vaccination

På tal om vaccinationsdebatten som hettat till i dagarna vill jag tipsa om en blogg som är helt ljuvlig. Den skrivs av Lissu Moulton, en vän till mig (som också råkar vara Unos gudmor) och hennes mamma. Lissu är från New York men har bott i Finland i tjugo år nu och bloggen består av brevväxlingen mellan henne och hennes mamma som fortfarande bor i NYC.

Bägge skribenter är smarta, ironiska och roliga och man får se vårt Finland beskrivas ur en utlännings synpunkt. Ett av de senare inläggen handlar om vaccination och är skrivet av Lissus mamma Harriet. Du kan läsa det HÄR.

Ett svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s