Grattis mommo 94 bast!

Kalasandet fortsätter med min mommo som fyller 94 år idag! Amaryllisen på bilden blommar på hennes födelsedag för 21:a året i rad, sega jävlar båda två!

kuva (25)

Tyvärr kan jag själv inte vara med på kalaset detta år men som tur fick hon istället världens bästa tänkbara födispresent i form av barnbarnsbarnen. Ringde dock för att gratulera idag och då sa hon att det där med att ”Ja, må hon leva uti hundrade år…” minsann är helt överskattat. Men man kommer långt med lite galghumor tydligen.

kuva (26)

4 responses

  1. Blir lite avundsjuk min älskade mommo har varit död över tio år nu. Fortfarande kan jag sakna henne. När min tröja gick sönder,jag är usel på att sy och mommo var jätteduktig tänkte jag oj vad skönt om mommo fanns och kunde sy. Plus alla vardagssaker jag ännu kan sakna hon fanns alltid där för oss alla barnbarn och resten av släkten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s