Liten blir stor

Just som jag skulle dra igång sändningen idag kl.10 fick jag den här bilden skickad till mig:

20150131-192915-70155119.jpg

Blev ju såklart så till mig att jag måste berätta om det på radion. Någon minut senare får jag ett gratulationsmeddelande av en dagistant – där ser man då – man glömmer så lätt bort att folk faktiskt lyssnar på det man sitter och lägger ut texten om.

Två veckor efter Elaisas sjätte födelsedag tappade hon alltså sin första tand. Snart står hon utanför ärrän och spottar och försöker få folk att köpa ut öl.

2 responses

  1. 🙂 Anmälde dottern till skolan i veckan och tänkte att snart kommer man väl hem från jobbet en vacker dag och möter mörkblå Converse i strl 40 i tamburen bredvid hennes små näpna ballerinor. Yaiks. Tiden går så sjukt fort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s