Robin <3

Det är kanske inte alla ni som vet att jag har en ganska gedigen musikbakgrund, är utbildad musikpedagog och har gjort musik på heltid ända tills jag halkade in på journalistyrket. Därför har jag (åtminstone enligt mig själv) under åren utvecklat en ganska bred och gedigen musiksmak.

Ibland blir jag överraskad av hur mitt liv ser ut idag då jag istället för att leta efter hippa, okända artister istället kan hela Arne Alligators och Robins repertoar utantill. Inget fel på det i sig – t.ex. Robins låtar är ju helt genialiska och jag måste faktiskt erkänna att jag senast idag stod och jorade till bl.a. de här medan jag fyllde diskmaskinen. Att hälsningar bara till alla er musanördar där ute: I´m a lost case, haha.

10 responses

  1. Vet inte om jag eller kidsen väntar mer på Robins konsert. Kanske jag, mest för att det blir magiskt att gå på konsert med barnen och att det äntligen inte är typ Arne. Jihuu!

  2. Robin e bäst! ”Mutt kun elämässä, riittää kun on tässä” är min favoritline, simpelt o sant och detta nynnar jag ibland för mig själv 🙂

    Vi var på konserten på sommaren. Nuförtiden blir det så sällan konserter för mig, så bestämde mig för att ta ut allt av den. Stod och jammade och sjöng med alla skrikande barn.

    (Utom mina barn som stod stilla med tappad haka och glodde på showen ;))

    • Nästa gång kommer jag med! ”Noi sun läpät saa mun aivot heti tilttaamaan, kuka opetti sut silmää tolleen vinkaamaan, kun sä räpyttelet ripsii mun äly meen kipsiin en virtaa saa, buuttaa mut tai alan ti-ti-ti-ti-tilttaamaan…” Guld. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s