Kultainen Venla

Den här tiden förra året mådde jag helt vidrigt dåligt, sjuk av nervositet för att jag i en svag stund gått med på att dela ut pris på Kultainen Venla-galan i direktsänd TV. Minns hur jag måste gå fram över scenen, bländad av strålkastarna och bara hoppas att jag inte missade de svarta, djävulska trappstegen. Som tur hade jag Arto Nyberg vid min sida. Kultainen Venla Ikväll sitter jag klistrad framför TV:n hemma i mjukisbyxor istället (betydligt skönare) och håller tummarna för Enbuske & Linnanahde Crew. Tredje gången nominerade som bästa talkshow, it´s about time att de vinner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s