Begagnade skrinnskor?

Om någon av er där ute (gärna i Esbo/Helsingfors) sitter och pantar på ett par begagnade skrinnskor i sisådär st.29-30 köper jag gärna. Kan vara flick- eller pojk men helst inga taggar framme.

Om någon av er i sin tur letar efter samma men mindre har jag dessa nyvässta sötnosar i st.27. De är i verkligheten vitare än på bilden och i prima skick. Kommentera eller mejla mig på: hannahnorrena@hotmail.com!

20150113-130319-46999189.jpg

6 responses

  1. Jag har ett par 30or som du får om du vill ha, men dom har taggar. Dom måste ändå vässas, så du kan be skomakaren/vässningssnubben slipa bort taggarna med samma om du vill (det gjorde min far när jag var liten, jag var inte så nöjd vill jag minnas)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s