BFF

Var ut på stan i lördags med min underbara vän Catja. Hade fått ett presentkort till Tomi Björcks nya restaurang Bronda i julklapp så först smorde vi kråset med en massa smaskens och sedan tog vi en liten runda på stan.

10885013_10152693432573380_67928591230599914_n

Det som är extra fint med denna fantastiska människa vid min sida är att vi alltid har roligt tillsammans. Hon lyfter upp mig ur min vanemelankoli och får mig att inse hur fina detaljerna i livet är. Vi kan tala om allt från de ytligaste trivialiteter till våra fulaste synder utan att någondera rynkar på näsan. Att bli helt och fullt accepterad av en annan människa…DET, mina vänner, är guld.

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s