Elaisa 6 år

Har idag firat min bebis Elaisas sjätte födelsedag med kompisar, smaskens och fina presenter. Det var ett riktigt lyckat kalas, enda minuset är att jag blivit döv.

20150109-212553-77153264.jpg

Ett blombud kom också med en bukett från hennes gudmor som jag minsann tänker snylta på lite själv också. Det här med barn är ju ingen piknik liksom.

20150109-212717-77237090.jpg

Nu ska jag njuta av tystnaden. Eller rättare sagt äta lägga mig på soffan, äta leftover-chips och titta på Biggest Loser. En fin kombination på alla sätt. Ha en fin helg allesamman!

6 responses

  1. Otroligt vad snabbt tiden går. Min älskade syster och gudson blir åtta år. Att hans moster närmar sej fyrtio är något hon gärna förtränger. Jag som alltid fnyst åt åldersnoja konstigt att fyrtio känns mycket att fylla.

  2. Hej Hanna! Ville bara säga att du och Jukka förgyller mina stuglördagar! Ni är bara bääääst! Kram!

  3. Grattis till dig och Elaisa! Ljuvlig blombukett också – och ovanligt fint att ge en bukett blommor till ett barn, kan tänka mig att det var extra speciellt för E att få en ”vuxengåva”. 🙂

  4. Grattis till er för de sex fina åren!! 🙂
    Vilken underbar bukett! Det är ju det bästa med att ordna kalas (mest då för släkten..), att man får njuta av blomprakt efteråt då de gått hem. 😉 Vår mellersta är dessutom så ljuvlig att han riktigt har bett om blommor till present, då blev det extra mycket att njuta av, för han ville desstuom ha doftande sådana! O så har det smittat av sig så det nu hör till att ungarna får blommor då vi firar. Gulligt, på nåt sätt i synnerhet då de alla är pojkar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s