Något snällt en gång i timmen

Läste en artikel om en kvinna som valt att bo på hotell de senaste nio åren. Hon är eventuellt inte riktigt som alla andra men en sak som hon förespråkade fastnade jag för. Hon uppmanade alla att berömma sig själva en gång i timmen. Kan vara stora eller små saker men en liten mental klapp på axeln en gång i timmen.

Har testat det några dagar nu och det är faktiskt inte så dumt – trots att man till en början känner sig lite dum. Tror att det är hälsosamt att åtminstone ibland utmana den där inre, ständigt malande kritiska rösten och ha den att säga något härligt istället.

2 responses

  1. Häftig tant som bor på hotell. Har en tid bott under två års tid nästan hela tiden på samma hotell. Det var personalens bemötande som gjorde det oumbärliga bekvämare och nästan som ett andra ”hem”.

    Tror hårt på att man blir mer lycklig genom att sprida glädje till andra, så vi kan bra ta till oss och visa uppskattning till människor vi möter. Vare sig man känner dom eller inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s