All by myseeeeelf…

Vi kom till Vasa igår och för tillfället sitter jag på jobbet. (Ja, i motsats till typ ALLA därute så jobbar jag som vanligt igenom jul- och nyårshelger.) Dock så himla praktiskt för mina föräldrar bor bara några stenkast från Yle Vasa så kidsen kan pina dem för omväxlings skull.

Känner mig lite ensam här i betongbunkern då typ de enda som finns på plats är jag, receptionisten och X antal remppagubbar som demolerar stället för att sedan (förhoppningsvis) bygga upp det igen.

Önskar er alla en fin jul. Puss & kram.

6 responses

  1. Jag jobbar också (men den här gången på helt fel ställe för att få äran att hänga med dig, buu). Var inne på Yle förra veckan och MAJ GOD så synkkä office. Tsemppiä!

  2. När jag gästade veckoslutskomitten i dec. så följde jag efter Nicke upp till studion. När jag var klar så frågade de om de skulle följa med ut och jag ba’ näääe nog hittar jag ut själv. Men… fasen jag gick nog omkring där i mörkret i kanske en kvart innan jag hittade ut. För stolt för att ringa! haha. det var SCARY! Som en liten spöklik labyrint, ett övergivet YLE hus.

    • Åh nej! Get the feeling för där är ju världens remppa på gång som gör det ännu mer spooky. Just därför erskorterar jag alltid ut mina gäster (speciellt i Böle som är enormt), vill inte hitta några bortsprungna lik i katakomberna några veckor senare. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s