Jul med Arne

Har i afton släpat mig på Arne Alligator-konsert med kidsen trots en kropp dunkande av förkylning. Trots att jag diggar Arne och gossarna försökte mitt värkande huvud alltid nu som då försöka överrösta alla skrikande barn med ett vansinnigt ”ARE YOU F***ING KIDDING ME?!?” – men förgäves. Nåmen, kidsen var nöjda så det var det värt.

2 responses

  1. VI var också där. Fast jag satt mest på en stol och pustade pga preggomage. Tack o lov att där fanns stolar för pregnanta mödrar 🙂 Jag blev ju ändå helt utmattad av att se på barnen som for som jehun där framme! Men så länge de små liven är nöjda så skall man väl inte klaga (för mycket).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s