Ansiktets avslöjanden

Hörde en bra sak härom dagen som jag gärna vill försöka dela med mig till er där ute.

Om du har svårt att hitta din innersta röst och urskilja dina innersta, sannaste känslor så ska du spionera på dina ansiktsuttryck. Då du tänker på en viss sak, en särskild person, en händelse eller bara är i en känsla reagerar ditt ansikte instinktivt med en min.

Exempel: Du tvingar dig själv att gilla en viss människa t.ex. på jobbet men då du ser en bild på denne vrider sig ditt ansikte spontant till en grimas. Du konfronterar en ovälkommen känsla och ryser till med rynkade ögonbryn. Du minns en gammal romans och märker hur du antar ett drömskt uttryck…osv.

Det är lite knepigt för man måste liksom vara vaksam på sig själv samtidigt som man ska vara så omedveten om sina reaktioner som möjligt. Låter kanske lite flummig men ge det ett försök, du blir överraskad! Eller så får du bara dina innersta önskningar/rädslor bekräftade.

Ett svar

  1. Ja, så sant. Mycket intressant när man plötsligt möter bekata människor, att iaktaa ens ärliga reaktion, för en själv och sedan också deras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s