Blogvember challenge

Jag är ju en sån mommo att jag helt missat att det finns något sånt som Blogvember Challenge men som tur har jag hippare och yngre vänner som hänger med, bland dem fina Emma som utmanat mig.

1. Vad är det roligaste med att blogga?

Det roligaste är det kreativa i att skriva och försöka få till någon slags poäng. En annan fin sak är kontakten med er därute, även om jag såklart inte gläds åt vare sig ert eller mitt eget stundvisa elände ger det mig tröst att märka att jag inte är den enda som krälar runt i Lifvets Träskmarker ibland. Kan jag dessutom tota ihop något som en medsyster eller bror har hjälp av är det ju enbart en välsignelse.

2. Vad gör min blogg speciell?

Många tackar mig för att min blogg är ärlig och att jag vågar skriva även då mitt liv är mindre lyckat. (Och då skulle ni bara veta allt jag hamnar lämna bort, haha.) På den här sidan är det brett mellan väggarna och högt till tak och tillsammans firar vi våra tillkortakommanden.

3. Hur ser min blogg ut om ett år?

Har inga desto större ambitioner, håller på så länge det känns givande. (Men vill någon betala mig miljoner för att göra en Mia Skäringer och skriva på något random miljonföretag är jag inte den som är den.)

4. Vilket var mitt allra bästa inlägg?

Kollade just att detta är mitt 2435:e inlägg, således svårt att välja ut något enskilt. Under de här fem åren har jag skrivit om allt från framgångar, jobb, glädje, kändisar och kärlek till skilsmässor, depressioner, den förfallande kroppen och allmänt elände. Har dock märkt en rolig grej, har alltid mest läsare då det går riktigt skit för mig, haha. Men det förstår jag. Orkar inte själv heller läsa de där glansbildsbloggarna – ju värre desto bättre!

5. Vilka andra bloggar/bloggare inspirerar mig?

Älskar personliga, ärliga, känsliga och roliga bloggar. Bryr mig inte om huruvida bilderna är fina eller ej så länge känslan är rätt. Får jag känslan att jag skulle vilja vara den här människans kaveri är jag fast. Samtidigt fascineras jag av svenska lyxbloggar där det dricks champagne till frukost och hängs kring Stureplan, hur underhållande som helst – vet bara inte riktigt varför. 🙂

Till såna här grejer hör väl att man ska utmana folk men då jag är så himla usel på att peka ut folk önskar jag att den som känner sig manad svarar på frågorna och sedan sätter länken i kommentarerna så alla kan kolla in dem.

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s