Get in the ring motherfucker

Som alla andra är jag otroligt illa berörd av det senaste familjemordet. Jag är långt ifrån en expert men jag kan tänka mig att det måste ha varit fråga om någon form av förlossningspsykos och trots att jag vanligtvis är den som uppmanar till förståelse mödrar emellan kan jag inte känna annat än ett djupt hat för den här eländiga människan och en sorg för alla andra barn där ute som är totalt försvarslösa mot de vidriga hemförhållanden de hamnat i.

De här fruktansvärda casen är bara toppen av isberget.

Varför ringde hon inte 112 FÖRE? Hon måste ju ha varit desperat men hjälp finns alltid att få. Som vuxen kan man vara fucked up och må helt eländigt men man har ändå alltid ett ansvar. Jag har också lust att hiva ner mina barn från balkongen ibland men det skulle aldrig falla mig in att kröka ett hår på deras huvuden. Om hon hade sträckt ut handen och yttrat sin desperation skulle snutarna ha varit där och tagit hand om barnen på två röda och hon skulle ha fått hjälp.

Trots att jag är världens minst aggressiva människa känner jag just nu inget annat än ett skriande behov av att se den här lilla, fega, vidriga människan få sin hud avhyvlad skiva för skiva. Get in the ring motherfucker.

5 responses

  1. men ändå .Jag tror inte nån av oss fattar vad som kan hända i en allvarlig psykos, om vi inte själva varit där. Det är nog nåt helt annat o verklighetsfrånvänt än depression eller ångest. Men jo, man borde söka hjälp då man ännu är vid sina sinnens fulla bruk ens någotsånär. Kanske hon gjorde det men hjälpen inte räckte till? Men må vi ALLA skärpa oss på vårt eget håll o reagera o ingripa, oavsett var vi befinner oss i den mänskans närhet (eller om det är vi själva som stupar)
    .

    • Ja, som jag sa så är jag ju ingen expert men någon form av tillfälligt vansinne måste det väl vara fråga om. Men alltså du har så rätt, vi måste alla ta hand om varandra och försöka läsa mellan raderna i de situationer där det verkar svårt. Det sista man vill erkänna är ju att man behöver hjälp för det känns alltid som ett litet misslyckande – trots att andra så gärna hjälper till om de bara kan och får.

  2. Det finns, eller borde åtminstone finnas, ett speciellt ställe för dem som tar livet av sina barn! Burn in hell! Dessförinnan kan man trösta sig med att det blir mest isoleringscell för henne. För t o m brottslingar har rangordning och ”moral”. Kramar också mina killar extra”hårt”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s