Everything will be ok

Har haft en riktigt vidrig dag fylld av en massa äckliga, ångestframkallande uppgifter, ni vet en sån där dag som gör att man helst bara skulle krypa ner under täcket och aldrig komma fram igen?

Som tur kan man alltid lita på att en härlig djurbild dyker upp i ens Facebook-flöde och denna får nu även pryda min jobbdator. Andas, ha tillit. Allt kommer att bli bra.

desktop

5 responses

  1. Tänkt att vi såg några sådana där djur live när vi var i Florida i somras! Manatees eller sjökossor kallas de. Sååå coola 🙂

  2. Det är just det som är så skönt med att läsa din blogg. Du är öppen med att ditt liv som de flesta av oss andras verkligen inte alltid är enkelt tvärtom.
    Har läst flera av finlandssvenska jag är så lycklig, mitt liv är perfefkt, underbar man barn jobb osv. Har tröttnat på att läsa om perfekta människors perfekta liv. Låt oss visa våra liv som dom är! Inte lätt i lilla SvenskFinland där alla mår såå bra och har såå underbara liv.

    • Jag vet, jag blir också lite trött på glansbilden emellanåt och önskar att folk vågade vara mer ärliga – för jag kan inte tro att jag är den enda i svenskfinland som har skit fiilis ibland, hehe. Men var och en väljer såklart själv hur de vill framstå. Jag hoppas vara en frihamn där det är högt till tak. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s