Hej från Vasa!

Befinner mig i den underbara pärlan i väster den här helgen. Alltid lika underbart att vara här i Vasa, älskar staden överlag, mentaliteten, oviljan att parkera längre än 20 meter från dörren utanför marketen (och känslan att just jag själv är BERÄTTIGAD till att få den där familjeparekringsrutan bredvid dörren), människorna, havet, reorna och såklart maten.

Igår besökte jag ett något tvetydligt men sympatiskt ställe här på Brändö där man serverade den klassiska kombinationen pizza & pannkaka. Inget fel i det. Idag ska jag luncha på ett mycket omtalat ställe, det är nämligen så att thaimaten har kommit till Vasa.

Ha en fin dag allesamman!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s