Tråååhåååkiiiigt

November månad kunde jämföras med surflimbot Anne beskriver. Man åker sådär planlöst omkring, desperat letandes efter något som kunde vara kul, oftast utan resultat. Själv lider jag inte av mörkret, tycker snarare att det är ganska mysigt men då livet hasar fram på tomgång är det själsligt dödande. Livet borde vara roligare än det är nu.

5 responses

  1. Jag själv har en helt sjuuuuuk längtan efter att fa på spa! Har försökt vinkka åt sambon att det skulle va en kiva årsdags/julklapp/i’mpregnantwithyourchild-present men tror inte han kommer fastna för det… Buhuu! I need it!

  2. Jag har haft helt samma fiilis på sistone! Så nu har jag bokat in så mycket roligt att jag kommer bli burnoutad på kuppen. Vinkväll imorgon, MammaMia på fredag, glöggkväll nästa vecka, kusinfest på veckoslutet och loppisbesök. Wihuu! Screw you gråa november tråkighet!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s