Jag ser ljuset!

Jag vågar knappt säga detta högt för jag är rädd för att jinxa det men VILKEN FRÖJD då bägge barnen efter maten går in i sitt rum, slänger igen dörren efter sig och fridfullt leker tillsammans. Halle-f***ing-luja!!!

20141111-183840-67120084.jpg

6 responses

  1. Jo jisses man vågar knappt do the happy dance i sitt huvud då det sker. Har också varit med om att dottern 4 år går in i sitt rum o meddelar: jag vill leka EMSAN!
    Och så sitter jag här med magan i vädret o kläcker nr 2 i feb. What the hell were we thinking?!?!! Nu börjar ju hela den här rumban igen!! Nåja åtminstone vet vi att det finns ljus i tunneln den här gången 🙂

    • Haha, grattis bara! 😉 Men det är nog lättare med andra barnet så varen icke förskräckta. Dessutom är det ju perfekt med ett syskon att leka med, i det långa loppet kommer du lättare undan på det viset.

  2. Jo, första gångerna blir man helt perplex! Och jublar inuti 😊. Så man har sett framemot att den dagen ska komma och tillika känner man ett litet sting i hjärtat för att de som var småa blev plötsligt så stora. Livet alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s