Poista kaikki?

Igår hände det som jag fruktat så länge. Jag lyckades radera alla mina bandade program från digiboxen med ett enda litet knapptryck. Den som planerat menyn så att ”poista tiedosto” är bredvid ”poista kaikki” borde få stryk.

10 responses

  1. O sen när den inte ens frågar ÄR DU HELT SÄKER tre gånger!! Samma som när jag ska trycka ”publicera” efter att ha skrivit ett superlångt o jättesmart blogginlägg o istället trycker Avbryt. Argh. Nästa inlägg består av typ ” I like potato. Tomato”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s