Ögonpåsar

Jag vet inte vad det beror på men ju mer jag sover desto större ögonpåsar får jag.

Antar att det har något att göra med att min kropp under de senaste fem åren har vant sig vid 5-6 (max 7) timmars nattsömn (ostörd i bästa fall) för då jag nu som då råkar få mig mina 8-10 timmar ser jag mer bombad ut än någonsin. Vi talar påsar i hundranittio. Stora nog för att bära hem familjeförpackningar av cornflakes från butiken. Jag förstår inte. Är detta skönhetsgudarnas dom till att Hafva Sömsskuld För Evigth?

(Och nej, det blir inget bildbevis i detta fall.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s