Jag <3 Patrik

Det verkar finnas någon rättvisa i världen iallafall för efter alla eländiga sjukdagar har jag idag haft en riktigt sjuhelvetes fin dag! Träffade Patrik Isaksson som var alldeles underbar. Vi pratade om vin, kvinnor och sång. Vårt samtal hör du i Lördax på Radio Vega imorgon efter 12-nyheterna. Är såååå kär i honom! Om han inte var nyförlovad skulle jag ha behållit honom för mig själv.

10704071_10152317594411338_633870505957376675_n

Hans nya singel Slåss för oss är också bara såååå bra. Har inget försvar mot den. Kan inte sluta lyssna.

Efter all denna härlighet hade jag även i övrigt bra flyt på jobbet (om man bortser från att jag tappade mitt passerkort och spenderade 30 minuter hastandes runt huset letandes efter det bara för att sedan hitta det i min ficka). På hemvägen svängde jag in på min nyfunna kärlek (om man bortser från Patrik då) – ett street dance-pass. Det är bara så himla roligt bara man tar fram sin inre biaaatch och låter det fara.

Nu är dagen snart slut, Unos säng är ihopskruvad, kycklingfajitas ligger i magen och jag ska krypa till kojs så snart Uno går med på att sova i sin nya säng. Tippar att det blir om sisådär två-tre veckor.

4 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s