Hemmahelvetet

Herrejestas, vilken plåga de senaste dagarna har varit. Att vara ensam hemma med två sjuka barn som dygnet runt marrar, gnäller, slåss, vägrar äta, sover dåligt och slåss ännu mer är värre än vilket jobb som helst. Om vi inte hade en TV skulle jag ha hoppat ner från balkongen för länge sen. Så här långt har det räckt med att gömma mig under täcket med jämna mellanrum och låtsas att jag inte finns, på det sättet har jag fått några välsignade minuter av skrikande in i kudden innan någon hoppat på mig igen och försökt gräva ut mina ögon med smutsiga fingrar eller något annat njutbart.

8 responses

  1. Jag som gillar att vara hemma med sjuka barn! Sådär inte skrämmande sjuka då.. Då brukar de vara lite lugnare än vanligt. 😀
    Men ja, krya på er! O ha nu för Guds skull bra program på TV:n så de hålls lugna!! Det är en order! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s