Lätt som en plätt

Verkar inte få till stånd så mycket mer än mat dessa dagar men det är inte helt fy skam det heller – speciellt då man lagar sitt livs första hemmalagade spenatplättar och kidsen gapar som fågelungar efter mera och säger saker som ”de här är ÄNNU bättre än hamburgare!” Någonting gör man rätt iallafall – ens nån gång.

Elaisa sa att det var så gott att hon NÄSTAN kunde tänka sig att vara snäll resten av kvällen. (Men tydligen inte tillräckligt gott för fem minuter senare var The Marran Show on the road again. Allt är som det brukar men inget som det ska.)

Men på söndag åker vi till Turkiet och det är precis som det ska vara!

4 responses

  1. Men så jäkla bra spenatplättar då alltså! Om hon nästan kunde tänka sig va snäll 😉 Vet inte om jag har bloggosfären att skylla på över mitt plötsliga sug efter spenatplättar, åtminstone du o Peppe har ju bloggat om dem… 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s