Kvällens heta ämne

Jag antar att min kropp är så van med att sova sisådär 5-7 timmar (oftast kryddade med minst 2-3 uppstiganden) ty det har varit min verklighet de senaste fem åren. Nu då jag äääntligen har kunnat börja unna mig 7-8h OSTÖRD sömn är jag tröttare än nånsin. Vad kan detta bero på?

Medan jag är inne på detta YTTERST SPÄNNANDE ÄMNE kunde jag fråga om det finns någon annan som minns förra nattens drömmar så fort den släcker lampan? Det gör nämligen jag. Kanske detta är en produkt av tjugo års bevakande av såpor?

8 responses

  1. Har inget annat svar, än grattis till dina 7-8 timmar! Och jag vet att andras drömmar är så tråkiga, men måste ändå dela med mej av min mardröm som jag minns fast lampan är på. Min högra tisse var så lång att jag snubblade på den vid varje steg. En mardröm i hästväg.

  2. kanske du är trött för att kroppen (o huvet) börjar slappna av i visshet om att du får sova mera nu? Vi går kanske liksom lite på extraenergi/högvarv de där första åren. För mej är sömnbristen en starkt bidragande orsak till att jag inte vill ha fler barn.

    • Helt förståeligt – herregud, sömnbrist används ju som tortyrmetod! Din teori kan mycket väl stämma. Min stackars lekamen är väl van att leva på existensminimum att den nu är helt sådär ”what the fuck?” då den får sova ens lite ibland.

  3. Jag hade helt samma! Var urtrött efter en natt med mera sömn. Som tur går det över när nätterna börjar vara normala(re) igen!
    Bra och hederlig (uttalas som på lande) blogh – tack!

  4. Mycket spännande ämne, jag har precis samma på båda punkterna! Frågade en gång mannen om han har samma med drömmarna, tänkte att alla kanske har det, men tydligen inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s