TV-tips för lördag

Fick en positiv överraskning här i veckan då det visade sig att tredje säsongen av En kväll med Anne och Hannah tydligen sänds i repris även så den finska publiken kan se den! Närmare bestämt lördagar kl.22.30 på Yle Fem / SVT World. För er som ser svensk TV kan man se programmet där kl.17.10 (svensk tid, alltså 18.10 om man är i Finland.)

Vi är redan inne på tredje avsnittet men kolla för allt i världen in det för Pernilla Wahlgren berättar om hur det var att bli både misshandlad och lämnad av fadern till sina barn och Linda Mokko talar om sin alkoholism och bipolaritet. Heavy shit men viktigt och rörande. Stronga kvinnor som tagit sig igenom träsket hurrar man alltid för.

pernilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s