TV-tips

Med hösten så kommer en massa fina nya TV-program och åtminstone för mig som är en storkonsument av reality-serier så är det alldeles underbart. Jag (liksom tydligen många av er) gladde mig åt Masterchef Australiens premiär förra veckan, igår startade en pinfärsk säsong av Biggest Loser och ikväll får vi åter igen njuta av The real housewives of Beverly Hills. Jag ÄLSKAR alla dessa Real houswives-serier men Beverly Hills-varianten är verkligen på absoluta topplistan. Titta och njut ikväll kl.22.30 på AVA!

 

4 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s