Fel i huvu

Det vad jag egentligen ville tala om innan jag började predika om barnloppisar var ljudnivån i en barnfamilj. Alltså den driver mig till vansinne. Då två små människor samtidigt och hela tiden gapar obegriplig goija i varsitt öra och den ena får nervspel om man inte uppmärksammar just dennes ”Gaijaaajoojaaa-sepåmignu-baaabaabaaaaaa!!!” just där och då.

Detta eviga ”mamma, jag vill ja mjölk, nej jag vill ha vatten, nej mjölk! Varför får jag mjölk jag ville ju ha vatten! Jag vill ja bröd nu! Mamma kan jag få bröd. Mamma kan jag få bröd. Kan jag få bröd med ost på. Bröd med ost. Mamma, jag vill ha bröd med ost!!!” Allt inom loppet på fem sekunder och hundra gånger om dagen. Om och om igen. Skrik, gnäll och kinande om allt. Att de ignorerar en de fem-tio gånger man ber snällt, att de inte kan göra någonting innan man blir arg.

Jag får FEL I HUVU.

Telefonen tömd 9.4-2+14 141

(Om någon har heta tips på hur man uppmärksammar galna små vettvillingar då man själv går på nippanappa-energi tas de emot med tacksamhet. Tycker att jag försökt med allt men hamnar ändå nu som då att ta till barn-tv så jag kan gömma mig en stund i köket och gråta i min kaffekopp.)

12 responses

  1. Jag slår vad att mina barn slår rekord i gnäll, tjat, skrik och oljud över lag. Det är fan inte lätt att behålla förståndet. Psyket nästa! Ses vi där?

  2. Ja, hur ljuvt är det inte att kunna skicka iväg de små änglarna till sin pappa då o då.
    Dessa ljuva helger brukar jag ligga på soffan o spotta i taket i fullkomlig tystnad – ända tills jag tröttnar o måste vara social! (Dvs. Max 15 min).

    Kämpa på! Tack för dagis och peltors! Båda mycket bra uppfinningar.

  3. barnprogram på teve – utan dåligt samvete. Små andningsövningar vid diskbänken. Mutgodis i skåpet att ta till vid behov.

  4. Alltså man ska int ha dåligt samvete över tv/netflix! Fast man har paus från varandra under dagen, blir det ofta (varje dag) snabbt så intensivt att man måste få sig en paus i köket 🙂 Ibland kan man få pausen utan tv, ibland behövs tv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s