Mulliga sniglar

Jag och Anne var ute och svirade härom kvällen. Åt middag på Pastis där jag bestämde mig för att för första gången i mitt liv äta sniglar till förrätt. (Jag vet, för er snigelälskare där ute kan det det verka lite underligt att jag levt hela mitt liv utan att inmundiga sniglar men har nu helt enkelt aldrig kännt ett rejält sug efter dessa slemmiga små varelser.)

Var nu inte särskilt imponerad – trots att man kan äta typ en ihopknölad A4:a om den är slungad i smör och vitlök – tyckte de smakade mull. Anne har nu kollat med sin kockompis och denne sa att de absolut inte ska smaka mull men lyckligtvis ingen matförgiftning denna gång. OCH. Huvudrätten var gudomlig så slutet gott, allting gott.

10603240_10152235807131338_5514035751601742024_n(1)

4 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s