Masterchef Australia

Ni anar inte hur lycklig jag blev då jag insåg att en splitterny säsong av Masterchef Australia har premiär idag! Visserligen har jag i brist på bättre kollat även på den amerikanska varianten i sommar men de gör ju bara ett avsnitt i veckan och australiensiska kommer varje daaaag! Plus att det är mycket bättre stämning där än i bitchiga amirika. Så nu då lugnet äntligen börjar sänka sig över hemmet är det dags att starta digiboxen. Hösten är räddad.

Gullegubbar.

masterchef_1247742f

15 responses

  1. Jamän säg inte annars! Tänk att det bevisligen är möjligt att göra ett dylikt program utan att någon blir utskälld, nertryckt i skoskaften eller behöver ta åt sig. De här snubbarna (eller någon regissör/manusförfattare/whoever) kan det här med konstruktiv kritik!

  2. Jaaaa! Jag var så glad när min vän Maria meddela om att en ny säsong börjar i finsk tv. Men så kolla jag avsnitten och fick lite kökkö fiilis då det var kvinnor mot män. Liksom nej.

  3. Vi har helt tydligt samma glädjeämnen i livet just nu! Igår juuuublade jag över att märka att det kommar Australian MC och i morse satt jag och NJÖT på bussen över att få vara bara själv. Hahah! Tur det inte krävs så mycket 🙂

  4. Också mitt favoritprogram just nu! Tusen gånger bättre än t.ex. jenkki versionen (Gordon Ramsay är så negative typ hela tiden).

  5. Yeee ska kolla genast på ruutu. De verksr så härliga i australien åtminstone förra säsongen och ingen bitch tv utan coolt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s