Fredagshets

Den sega febern håller i sig så imorse lämnade jag barnen i deras fars ömma vård och susade till jobbet för att rafsa ihop två missade dagars arbete på en förmiddag (najs) och sedan dra en direktsändning. Det hela blev dock riktigt bra och jag fick även träffa Louise Hoffsten. Ljuuuuuvlig kvinna! Så varm och sympatisk och smart. Samtalet med henne kan du höra i Lördax på Radio Vega imorgon sisådär 11.15.

Efter jobbet hasade jag mig på ett jumppapass där jag främst häpnade över instruktörens förmåga att göra situps i en så rasande fart att hennes gestalt blev suddig – ni vet så där som i tecknade filmer? Själv var jag inte riktigt lika snabb, min gestalt påminde visserligen också om en tecknad figur, dock av en något sävligare sort:

skalman2-7554191

Efter att i hemmets trygga vrå ha hört på The Marrande Show i några timmar nu tror jag bestämt att det är dags for a cold one. Schkall & trevlig helg!

4 responses

  1. Alltså finns det något mera irriterande än instruktörer som gör magmuskelrörelser med rasande tempo???! Har också varit på timmar där det finns i gymets koncept att man ska göra hysteriska serier där det spelas nån hemsk horror heavylåt och man ska rycka loss och pumpa magmuskler så mycket man hinner.Jag brukar VÄGRA och göra mina i sakta mak ( men ordentligt) men tänker varje gång att det var den sista gången jag kom på den timmen!

    • Jag antar att de vill att man ska öva upp någon typ av explosiv styrka men jag är inne på samma linje som du, gör hellre övningen tekniskt korrekt än hetsar på med våld.

  2. Jag hetsar med våld! På tisdag skall jag visa för dig Hannah hur man kan göra tusen magövningar på en sekund. Nånej, läppä, läppä! på tisdag skall jag visa hur man dricker en hel bacardiflaska på tio minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s