Hetsa och ha sig

Jag är lite lat av naturen och gör helst inte mer än jag måste men ibland får jag helt sjukliga ryck. Idag har jag t.ex. varit och jumppat på morgonen varefter jag har ringt hundra samtal och skickat lika många mejl och för tillfället ligger jag begravd under ett berg av Teosto-rapporter.

Jobba, jobba, jobba och sedan hem och ligga på soffan med gott samvete. Masterchef USA drar ihop sig till slutklämmen och dippen är färdigblandad i kylen. Man ska ju inte dra på sig en burn out i onödan liksom.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s