Morgonstund har blodsmak i mund

Gjorde något väldigt okaraktäristiskt imorse och hasade mig till gymmet på ett styrketräningspass. Tänkte att jag skulle vara den enda på plats för i ärlighetens namn – vem tränar en söndag morgon? Men nej, fullt hus med en massa hurtbullar. Skämdes först lite för att jag genomförde timmen med mesiga vikter men å andra sidan så bryr nu sig INGEN och så skulle det ju vara helt okej att vara kapabel att ta sig upp ur sängen imorgon också. 

För att kompensera för min hurtighet ska jag nu packa in mina små i bilen och åka till andra ändan av Esbo på middag hos bror med familj – förutsatt att jag kan styra med mina skakiga armar. Om jag kommer så långt tror jag bestämt att det blir ett glas vin också.

4 responses

    • Nä alltså faktiskt inte. Alla är så upptagna med sitt. Och bättre lätta vikter än inga vikter alls, alternativt att jag inte skulle ha gått dit över huvudtaget. Man ska ge sig själv en klapp på axeln oberoende!

      • Heja! Jag använder lätta vikter (fysiokillens order pga skada) och inbillar mig ibland att det kan göra någon annan lite glad och stolt att få flytta ner den där pinnen till tuffare tyngder. Kanske den andra tänker: kolla vad jag klarar jämfört med föregående användare! Det bjuder jag mer än gärna på. Och så tänker jag att snart, en vacker dag, är det jag som står där och flyttar ner från 10 till 50 och jämför med förritin och känner mig stolt och lite kaxig.

      • 🙂 Viktigast är ju trots allt att man fokuserar på sig själv och sin egen nivå och förmåga. Tycker riktigt synd om de där stackars männen som lassar på alla vikter i världen och sedan inte orkar mer än några lyft. Smartare då att ha lite mindre vikt och istället orka göra fler upprepningar med okej teknik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s