Hets-lördag

Ska imorgon bitti åka till Borgå och sända Lördax, på eftermiddagen hasta därifrån till Helsingfors på Club for Fives keikka på Esplanaden för att sedan mot kvällen nappa båten till Stockholm där jag möter Anne på söndag eftermiddag för en kväll av roligheter. På måndag smörar vi för svenska pressen och på måndag kväll tar vi flyget hem igen.

Av allt det ovannämnda är mitt enda orosmoment att åka ensam med båten en lördag kväll. Jag är inte direkt en kryssningsmänniska och har heller inget emot att vara ensam men bägge tillstånd är ändå väldigt ovana för mig så jag kan inget annat än undra: hur ska detta sluta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s