Sista resan

Lång dag igår. På morgonen körde jag de här typerna till Tammerfors där deras moffa mötte upp för att ta med dem på tåget till Vasa för några avslutande sommarlovsdagar.

20140731-134949-49789376.jpg

Efter ett stärkande besök på mäcken hoppade jag i bilen och körde tillbaka till Helsingfors, hastade till jobbet för att hetsjobba halva kvällen och sedan avsluta aftonen med diskussioner om paradigmskifte med väninna hemma på balkongen.

(Note to self: nästa sommar – skippa jobbandet medan dagis är stängt. Herrejestas vilket rantande land och rike runt det har varit i år. Tacksam dock för alla mor- och farföräldrar som ställer upp i vått och torrt. Utan dem skulle juli månad aldrig ha funkat.)

Ett svar

  1. Kuriosa, när Molly började äta fast föda gick Theo 2,5 år till dagis och berättade att det har skett ett paradigmskifte. (Personalen fick googla.) Detta var dock en mycket gulligare variant än den aktuella 🙂 Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s