Goda nyheter!

Är glad att äntligen få dela med mig av lite goda nyheter som jag hamnat sitta och panta på ett bra tag:

30.8 kommer tredje säsongen av ”En kväll med Anne och Hannah” att börja visas på SVT1! Det som för många år sedan började som en vag idé över ölstop med Anne Hietanen har efter år av vänskap, envishet och en helvetes massa kinande till höger och vänster vuxit sig till en riktigt skaplig helhet som nu även svenskarna får njuta av.

AnneHannahFirar
(Het samlarbild från kvällen då vi firade inspelningen av vårt första avsnitt för några år sedan.)

Där ser man då vad som kan hända om man bara orkar tro på sig själv, har bra folk i sin hörna (ANNE!!! <3) och sen låter det fara bara. Hoppas detta kan ge inspiration till alla er där ute som går omkring och drömmer om något, vare sig det är stort eller smått. Det enda man egentligen kan göra idag är att våga lite, skicka det där mejlet, ringa det där äckliga samtalet, bjuda upp den heta mannen/kvinnan, ta ett lån, flytta, läsa den där boken, ringa en vän och säga som det är…you name it.

Det är ju långt ifrån lätt men om man inte gör ens något pikulite annorlunda kan man heller inte förvänta sig ett annat resultat.

17 responses

 1. Hurra! Grattis!

  Du är och har alltid varit en källa till inspiration och feel good, jag menar det verkligen. Och ert program är så himla bra!

 2. Äntligen får även fler av oss svenskar också ta del av eran absolut bästa säsong!
  Tyckte den var så bra, å nu får jag ju se den igen på TV och inte bara via datorn! 🙂
  Hoppas ju fortfarande att ni får göra fler säsonger eller kanske någon annan program serie tillsammans!
  (läste ju iofs tidigare på din blogg att det kanske verkar som det inte blir någon fler säsong…. men men hoppas kan man ju alltid!) 🙂

 3. Fin bild på er. Tänk så vacker man kan vara after att ha fött ett barn. Anne måste ha genomgått åtminstone fem förlossningar. 🙂

  Räknar dagarna till 30.8!

 4. Jipppiii – vad kul! Grattis!

  Själv blev jag helt förbluffad i dag då jag på bloggtoppen hade gått upp till trea före dig Hannah… inget jag vill skryta med – ganska sorgligt egentligen att livsöden (i detta fall en skilsmässa) lockar massor av läsare (de flesta nyfikna antar jag för bara få kommenterar).

  Kramar till dig och Anne!

  • Haha, helt förståeligt. Ju mer deppigt och eländigt jag skriver desto fler läsare och kommentarer får jag. Men det är nu bara så att nobody likes a showoff. Eller så handlar det om samhörighet. Grattis hur som helst – trots att ämnet är av det ledsammare slaget.

 5. Vad roligt!!! Grattis till er för det!! Ska bli roligt att följa med er igen. Ni är härligt vanliga och er själva (så som alla borde våga och få vara, eller få uppleva stundvis åtminstone till att börja med). Och jag (med säkert många andra) blir alltid på bättre humör efter programmet. Hurra, hurra, hurra!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s