Another day at the office

Det är alltid lika fashinerande att tänka på vad alla människor egentligen sysslar med då de går till jobbet. Vill man ha håret klippt går man till en frisör som är bra på det, behöver man en försäkring finns det någon som kan rabbla villkoren utantill, behöver man nya däck till bilen finns det människor som är hejare på att hjälpa en välja ut dem och skruva fast dem.

Denna vecka hyser jag respekt för den här mannen som tvättar jobbets ytterväggar med en högtrycksmaskin. Han har hela veckan stått och sprutat diverse medel och vatten på den här väggen i direkt solsken under rådande värmebölja. Och fint blir det! Hatten av!

20140725-121811-44291282.jpg

20140725-121822-44302796.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s