Hej från officen

Medan alla ni andra ligger under ett parasoll och latar er och dricker piña coladas måste ju någon hålla ställningarna i landet och just nu är en av de tappra – jag. I ärlighetens namn vet jag nu inte om jag är så mycket att förlita sig på då det gäller fred på jorden men försöker iallafall göra livet liiite lättare och roligare för Radio Vegas lyssnare.

Dessutom är det underbart att jobba under den mest stillsamma semestermånaden för korridorerna ekar tomma och man får för en gångs skull vara ifred. (Detta gäller dock inte Anne som jag delar rum med, henne längtar jag ihjäl mig efter nu då hon har den dåliga smaken att ha semester och roa sig med heta män på lyxiga resorts.)

Här brukar hon sitta. Suck.

kuva (11)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s