Semesterdag 2

(Det är ju inte min andra semesterdag men alla som producerat blivande skattebetalare till den här jorden vet att det att semestra med barn är ungefär lika avslappnande som en hjärtattack. Nåväl.)

Gårdagen spenderade jag ensam på mina föräldrars gård, minding my own business då tanken på pizza och kall öl slog mig – och alla normalt funtade individer vet ju att då den tanken slår en – då är det svårt att tänka på annat.

Tvingade således min kompis Vanda ut på pizza-och-öl-promenad runt stan och landade till sist vid Hovrättsparkens strand. Så vackert och roligt att man fick fel i huvu. Hotade varandra med att om man marrar nu är det bara att vira en sten vid ankeln och plumsa i, det finns liksom inget hopp för en då.

20140709-135208-49928421.jpg

Kom dock på mig själv med att smygmarra över hur sjukligt varmt det var men lyckades snacka mig ur dränkning av egen hand och gick till Strampen för en svalkande dryck istället. Nu har jag sovit 11h och känner att I could rule the world. Sömn borde nästan vara ett registrerat njutningsmedel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s