Damned if you do, damned if you don´t

Efter många härliga, soliga dagar här i Vasa har jag idag vinkat av de här typerna för en veckas vistelse i Uleåborg.

sommardag

Trots att denna break är hett efterlängtad känner jag mig samtidigt lite vilsen. Det är som om någon bad mig slå upp en valfri sida sida på nätet – ”vilken som helst!” – hur i hela friden ska jag kunna välja? Gå till stan, stanna hemma, läsa, se på TV, sola, äta, vara ensam eller i sällskap? Vad vill jag då ingen vill något av mig?

5 responses

  1. Ojoj känner sååå till den där fiilisen. Hade lite typ samma i dag då hasbänd och boysen for iväg till landet. Tänkte att vad ska jag göra resten av dagen?! Nå jag har bara latat mig på terassen. Och det suger ju nog lite att de andra for till landet och min semester tig slut och börjar dejour kl 04 😦

    • Säkert extra sugigt nu då sommaren äntligen kommit. 😦 Men nu ska du kolla på alla härliga TV-program du missat, äta något gott och sedan ta en tupplur. Krafter!

  2. Jag vet känslan..man är så trött på ensam-ansvaret och väntar på egentiden, sen då den kommer så vet man inte vad man ska göra utav den..sen då man riktigt kommit igång och hittat sig själv så kommer ungarna hem 🙂 njut!!!

  3. Jepp. Hög igenkänningsfaktor även här. Min avkomma var hos sin pappa hela förra veckan och innan jag fattade lyxen var det liksom förbi. Men visst är det (v-a-r det, heh…) underbart. Och nog laddas ju batterierna fastän tiden verkar gå fortare än nånsin annars. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s