Hej från Vasa

Allt väl här i Österbotten. Har njutit av slätterna, shoppat på rea, hängt med människor som använder uttryck som lääääsch och övermyschot samt delat en Korv-Görans kebab med min 93-åriga mommo. It´s all good. Nästa vecka är barnfri vecka, rai-raiii…

someecard

4 responses

  1. Mommo…lucky u som har sin kvar oninsån präktig ålder! Dessutom svundas jag totalt över fin barnfria vka, God knows jag sku behöva ett sånt helt år… Kram o hoppas vi sku hinna ta ölppän ngn kväll på sommarn/sensommarn/hösten..?

  2. Jo tack, jag är redan lite slut efter denna vecka med (bara) två barn (det äldsta valde hans farföräldrars sällskap över vårt, inte mig emot :D). Sku behöva gå ut en stund ENSAM. O då hade jag då ett par barnfria dagar nyss, som jag spenderade hemma, i regnet, städandes och säljande loppisstuff via FB. Slöseri säger jag!

    NJUT!

    • Det är så himla svårt det där med att veta vad man ska sätta sin dyrbara tid på sen då man äntligen får den. Själv har jag dock tagit som principbeslut att jag aldrig gör något tråkigt som att städa då, det kan man göra vilken tisdagkväll som helst. Ta en öl och lägg dig på soffan istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s