Varnande ord

Vår roadtrip till Vasa idag var en riktig succe’ – sparsamt med marrande och allmänt dålig stämning.

Egentligen det enda jag såhär i efterhand inte kan förklara var varför jag beställde en hamppare med rågbröd på den obligatoriska Hesestoppen. Måste helt klart vara fråga om tillfällig sinnesförvirring för det är ju inte så att jag skulle ha några illusioner om att detta är fråga om hälsosamt krubb och jag kör annars enligt principen more is more då det kommer till snabbmat. Ska man göra det kan man lika bra göra det ordentligt och smörja kråset med alla tänkbara majonäser, no big deal.

Men alltså en hamppare med rågbröd? Kan inte komma över hur fel det var på alla sätt och vis.

8 responses

  1. Haha, samma feelis hade jag då jag var till kotipizza en tid sedan å beställde kotzone. Då frågade de om ja ville ha ”den hälsosammare bottendegen”. Som om bottnen skulle påverka märkbart i just majonäsens och andra sörjornas kalori och fettvärde. Gott va de ju oavsett om bottnen är på vetemjöl eller av råg!

  2. Rågbröd fällan. Been there, heh. Men ja, jag håller med, dvs. att ifall man nu ändå står där i kön för att beställa snabbmat så kan man likaväll ta det som man egentligen vill ha och dräglar efter. Goda nyehetn är att snabbmaten knappast tar slut, så näst gång. Nästa 😉 Och obs! Kom ihåg Tammerfors Siipiweikot 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s