Hon som inte rodnar

Sitter och njuter av Lite Vanlig Jävla Lugn Och Ro inför morgondagens Österbotten-tour. (Det brukar ju sägas att man inte ska marknadsföra när man är borta hemifrån men inbrottstjuvar: vill ni ha en gammal TV och några urtvättade H&M-toppar, knock yourselves out. Jag har lyhörda grannar och en bra hemförsäkring.)

Nåja, över till det jag egentligen skulle skriva. Linn skrev så fint om min intervju i Hon som inte rodnar som Frida Lindholm gjorde och som tydligen repriserats på Radio X3M idag och blev så glad över att folk verkar få någon typ av glädje och visdom av mig.

Linn skrev:

Sedan slängde jag mobilen och lade på bilradion. Och just då började Hannah Norrenas ”Hon som inte rodnar”-avsnitt. Och jag vet faktiskt inte vad det berodde på, men jag blev så vansinnigt berörd av det. Liksom inte gråtig eller så, men det kändes som om allt Hannah sa gick rakt in i hjärtat. Liksom tusen aha-upplevelser i minuten. Jag var så innerligt mottagligt för allt hon sa. Jag tycker mig ha lyssnat på det tidigare, men jag kan inte ha haft samma mood på, för nu kändes Hannah som en som jag skulle behöva gå hos en gång i veckan. Vilket otroligt klokt avsnitt. Kände mig alldeles uppfylld av vishet. Speciellt fastnade det som Hannah sa om att lyssna på sig själv. Tror hon sa något i stil med ”Om du har frågan, så vet du redan svaret, du måste bara lyssna noggrant inåt”. Redan det att du ställer dig själv en fråga indikerar på att svaret finns där inne.

Huh. Borde lyssna på mig själv oftare, haha. Vill du lyssna på programmet kan du göra det HÄR.

4 responses

  1. Jag är din nyaste läsare och fan! 🙂 Var på rådgivning med min son för ett par timmar sen o bläddrade där en gammal tidning där de hade intervjuat dig. Enligt den bild jag fick av intervjun känner jag helt som du om så många saker! Jag börjar jobba heltid nästa vecka men blir mammaledig igen om några månader med vårt nästa barn och hoppas att jag den gången kommer att kunna organisera mitt liv på ett mer tillfredsställande sätt samt också njuta mera av mammalivet här i Esbo. Nu ska jag lyssna på X3Ms intervju och fortsätta läsa dina äldre inlägg 🙂

    • Vad glad jag blir av dina vackra ord, tack snälla! Hoppas du får en riktigt fin vistelse på jobbet och att du sedan kan njuta i lugn och ro av nr.2. 🙂 Grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s