Dagens fiilishöjare

– Mamma din mage är bara SÅ HIMLA MJUK!!!
– Öööh…tack? (*inombordssvordom*)
– Jamen, det är så bra för man får inte ont i örat då man ligger på den. Man sjunker liksom in i den.

Universum tröstade mig med en bortglömd 20-euros sedel i byxfickan. Alltid något.

10 responses

  1. 🙂 Härligt! Min förstfödde sa när han var mindre att jag är hans mjukis! 🙂

  2. I och för sig gulligt 🙂 men även ”inombordssvordomar” framkallande 🙂

  3. Igenkänningsfaktor 🙂 Tröstar mig lite med att det säkert är skönare att ligga på den mjuka magen än ett hårt höftben. Inte för att jag suktar efter att känna mina höftben, men… 😉

  4. Min sexåring kramade mig bakifrån i parken igår, och sedan gick hon med armarna utsträckta till sin kompis och berättade att hennes mammas rumpa är såhär stor! hon kom alltså inte för att kramas, utan för att måtta den. tacktack.

  5. Minns när kusinbarnet stirrade på mig när jag passade dem under en av mina tjockare perioder och jag anade frågan som mycket riktigt följde: Varför har du så tjock mage? Jag svarade uppgivet: För att jag är tjock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s