Smycken från gamla flammor

Ska just iväg på jobbets sommarfest och sitter på officen och dricker ett glas vin med en kollega förrän det är dags att bege sig av mot festligheterna. Ni vet ju firmafester va? Vad som helst kan hända. Hoppas på god mat och saftigt skvaller. Har på mig ett av mina Efva Attling-smycken som världens Malenami som jag fått i gåva av mitt ypperliga ex. Vad säger ni – är det okej att bära smycken givna av gamla flammor eller är det bara sjuäkt?

vårfest

8 responses

  1. Klart man ska använda dem, om man tycker om dem. Kanske smycken med en massa kärleksförklaringar ingraverade av exet kan kännas lite konstiga att använda, men om man själv (och ens eventuella nya flamma) är okej med det så varför inte. Vigsel-/förlovningsringar kanske faller i kategorin smycken man kanske inte längre ska använda efter skilsmässa.
    Du är så otroligt snygg, hoppas det blev en bra kväll med gott skvaller!

    • Tack snälla, det var en rolig kväll! Och ja, jag håller helt med dig. Neutrala smycken är väl helt okej men om man t.ex. vägrar ta av sig förlovningsringar o.dyl kanske det är bättre att sälja dem och sätta pengarna på terapi istället. 🙂

  2. eller så kan man göra som jag och sälja hela högen med gamla guldsmycken man fick under årens lopp av exet, och förtjäna en saftig summa på det !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s