Robbie och Valerie

Har haft besök av en gammal god vän i helgen, ett besök som kulminerade i Robbie Williams konsert på Hartwall Arenan igår kväll. Vilken fantastisk man fortfarande. En sann underhållare av sällan skådat slag. Hoppas jag är lika snygg som honom då jag är 40.

10303370_10152053138596338_4859191655074220508_n

Själva showen i sig var kanske inte den bästa för alla oss som gillat Robbie sedan hans storhetstid, det var mest en 2-timmar lång cabaret av jazzstandards och showclassics men den som klagar då man har Robbie, ett storband och ett gäng underbara dansare framför sig får skärpa sig.

robbie2

robbie3

Nu är jag på kurs med amerikanska radiogurun Valerie Geller, så inspirerande och roligt att få lyssna på och prata med någon som verkligen har den här konstformen på sina fem fingrar. Nu en snabb lunch, en kopp kaffe och så fortsätter eftermiddagen.

valerie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s